Известие

Collapse
No announcement yet.

Да махам ли катализатора?Алфа 156 JTD

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
    Абе не ви ли писна по 93754836473648374930480349394736473647364834 пъти да питате едно и също и хората да отговарят 3284637846378438947390483439473487638463894 пъти еднакво..?
    Катализатори, масло, катализатори, масло, масло, масло, катализатори, вариатори... Отвреме-навреме дебитомери (по-рядко щото не ви се иска да повярвате, че в тях е проблема, разбираемо)...
    Пич ок де, не се карай на хората! Това е форум все пак за въпроси и отговори, всеки може да пита каквото си иска и всеки може да отговаря когато иска и т.н. Няма думи просто.....

Comment

то се знае ,ако колата невърви е дебитомер ,ама просто питах за катализатора нищо лошо мерси за отг
      Alfa Romeo 156 - 1,6 ts - K&N air filter

Comment

Има много такива теми...използваш търсачката...ако няма тогава питаш...просто има само еднакви теми...едни и същи въпроси...съдържанието на форума по този начин се пълни с 'боклук'.
        sigpic
        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Тя може и от катализатора да невърви, ако е запушен. Моята прекъсваше и проверих кабели, свещи и бобини, но бяха наред и се оказа, че е от катализатора. Сложих резонатор и колата тръгна една идея по-добре, освен, че спря да прекъсва.
          www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Първоначално публикувано от grenlould Покажи съобщение
            Пич ок де, не се карай на хората! Това е форум все пак за въпроси и отговори, всеки може да пита каквото си иска и всеки може да отговаря когато иска и т.н. Няма думи просто.....
            И аз нямам думи...
            Ама според това, което ти казваш и аз мога да си пиша каквото си искам или всички могат а аз не мога..?
            Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
            Има много такива теми...използваш търсачката...ако няма тогава питаш...просто има само еднакви теми...едни и същи въпроси...съдържанието на форума по този начин се пълни с 'боклук'.
            Ето, явно не е чак толкова невероятно да разбере някой какво имам предвид...

Comment

Working...
            X